V sredo, 15. 06. 2022, se je 77 devetošolcev v športni dvorani Osnovne šole I Murska Sobota poslovilo od osnovnošolskih klopi. Na prireditvi so se predstavili in se spominjali dogajanja tekom šolanja. Zaplesali pa so tudi svoj prvi ples.

Uvodoma so učenci zaplesali različne plese pod vodstvom g. Dejana Zečevića iz plesne šole Zeko, nadaljevali pa smo s kulturnim programom učencev ter slovesno podelitvijo spričeval in nagrad za posebne dosežke in nagrad za zlate bralce. Po nagovoru ravnatelja Aleša Benka je bila simbolična predaja ključa osnovnošolskih vrat letošnjim osmošolcem.

Sledila je zahvala učencev, nagovor razredničark ter skupna zaključna pesem, valeto pa smo zaključili z zakusko in prijetnim druženjem devetošolcev, staršev in učiteljev v prostorih šolske jedilnice.

Dragi učenci in učenke, radi se bomo spominjali na naš skupno preživeti čas, z radirko zradirajte in počistite za seboj vse neljube in manj prijetne trenutke. Kajti z jutrišnjim dnem lahko s svinčnikom začnete pisati uspešne zgodbe svojega življenja.

Razredničarke devetih razredov

no images were found